MÁSKÉNT gondolkodni!

MÁSKÉPP csinálni!

SZOLGÁLTATÁSAINK
CÉGÁTVILÁGÍTÁS


Cégével kapcsolatosan egy nagy horderejű döntés meghozatala előtt áll? Elbizonytalanodott? Mi a jó megoldás? Mit szólna egy külső, érzelmi kötődés nélküli szakember véleményéhez? Talán máshogy látja a kérdést, talán nem. Vajon megerősíti Önt az elképzeléseiben vagy netán alternatívát kínál?


INTERIM MENEDZSMENT


Cége válságkezelésre, reorganizációra szorul? A vállalkozását cégeladásra kívánja felkészíteni? Önnek specialistaként olyan emberre van szüksége, aki nem tanácsadóként „osztja az észt”, hanem olyanra, aki saját felelősséggel megoldja az Ön által kitűzött feladatot.


VEZETŐI COACHING


Van olyan ember a környezetében, akivel őszintén, tabuk nélkül tud beszélni a cégéről, a gondjairól, a személyes küzdelméről? Sokszor jó lenne valaki, aki meghallgatja, aki egyébként szakértője a témának és ezért érti, hozzá is tud szólni, tanácsot tud adni. Aki nem barát, családtag, vagy kolléga.

Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@drzavagyil.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: info@drzavagyil.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil Zoltán