MÁSKÉNT gondolkodni!

MÁSKÉPP csinálni!

Kedves Cégvezető!

Zavagyil Zoltán vagyok. Reorganizációval, válságkezeléssel, vezetési tanácsadással eltöltött most már több mint 20 éves gyakorlatom során egy vállalkozás működésében mindig a „gyorsítósávot” kerestem. Büszke, és hálás vagyok a magyarországi vezetési tanácsadási szakma által adott legnagyobb kitüntetésre, a „szakmám csúcsára”, de Garai díj ide, Garai díj oda, az igazi áttörés „csak” 2013-ban kezdődött.

Választ kaptam arra a kérdésre, hogy

  • egy cég profittermelő képességében hol van a „gyorsítósáv”, azaz, hogyan hozzuk ki a cégünkből a maximumot?

  • a magánélet és a munkahelyi élet szellemi összefüggései milyen hatással vannak egy cég működésére?

  • a munkavállalónak, mint EMBERNEK a fejlesztésével hogyan lehet magát a céget jelentősen „felturbózni”?


Bízom abban, hogy az oldal elolvasásának a végeztével Önt is megismertetem azzal a munkatársai által eddig még ki nem használt plusz teljesítmény lehetőségével, amely olyan „gyorsítópályára” állítja a vállalkozását, ami eddig elképzelhetetlen volt.


A felismerés...

teljesen váratlanul akkor ért, amikor válságmenedzserként egy csődhelyzetben lévő vállalkozásnál elkezdtem „élesben” egy kísérletet. Mivel vesztenivalónk nem volt, a céget kizárólag a hagyományostól eltérően vezettem. Átmenetileg a menedzsment tudományokat „száműztem” a cég életéből. Az egyén mint magánember „személyes válságának kezelését”, jellemét, belső értékrendjét, és a „természeti törvények” működését helyeztem a középpontba. Motivációs előadókat hívtunk, ilyen témájú videókat, filmeket néztünk, pozitív gondolkodásra késztető könyveket olvastunk, amiket aztán közösen feldolgoztunk. Hetente pozitív „idézet váltót” játszottunk (egy ember egy idézet egy hét), stb, úgy működött a cég, mint egy Kultúr Klub!

Az eredmény önmagáért beszélt. Ugyanazzal a humán erőforrás állománnyal, amelyik a csődhelyzetet idézte elő, egy évre rá soha nem látott profit realizálódott.

Nem hittem a szememnek! Elbizonytalanodtam. Ekkor még azt hittem, hogy ez a véletlen műve, szerencsém volt. Az is kellett hozzá, de aztán jött egy még nagyobb kihívás és utána még egy-két felkérés és az élet bebizonyította: ami történt az törvényszerűség! Nevezetesen egy vállalkozás sikerének titka az egyén „személyes válságának” a kezelésén keresztül a helyes jellem, értékrend a „természeti törvények” tiszteletben tartása és a pozitív gondolkodás.

Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@drzavagyil.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: info@drzavagyil.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil Zoltán