MÁSKÉNT gondolkodni!

MÁSKÉPP csinálni!

CÉGÁTVILÁGÍTÁSÉjszakánként nem tud aludni egy a cégével kapcsolatos probléma miatt?

Nagy horderejű döntés meghozatala előtt áll? Elbizonytalanodott? Merre, hogyan tovább?

Ismerősek ezek az érzések?

Mi a jó megoldás? Ugye sokféle alternatívát, lehetőséget megvizsgált!

Mit szólna egy kívülről, hideg fejjel, érzelmi kötődés nélkül szemlélődő szakember véleményéhez? Talán máshogy látja a kérdést, talán nem. Vajon megerősíti Önt az elképzeléseiben vagy netán alternatívát kínál?

Ezen dilemmákra ad megoldást cégátvilágítási szolgáltatásunk, amely egy külső szakértő szemével, más megvilágításból adhat választ ugyanarra a kérdésre.


Szolgáltatásunk tartalma. Mit kap Ön a pénzéért cserébe?

Szakértői csapatunk segítségével, objektíven, érzelmi kötődés nélkül a helyszínen átvilágítjuk cége összes szervezeti egységét ( termelés, gazdaság-pénzügy, kereskedelem, marketing, emberi erőforrás, logisztika, stb. ).

Mit kap Ön a pénzéért cserébe? Természetesen Ön is mérlegel, mielőtt megrendeli szolgáltatásunkat, hogy megtérül-e a befektetése. Joggal teszi fel a kérdést. – Mi van ha a szolgáltatásunktól mégsem azt kapja amit elvár? Azt szeretném, ha nem zavarná az a gondolat, hogy mi van akkor, „ha mégsem azt kapom, amire számítok” - éppen ezért az alábbi PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT kínálom. Ha Ön a cégátvilágítási szolgáltatásunk befejezését követő 8 napon belül nem győződik meg szolgáltatásunk eredményességéről, akkor kérem jelezze, és a költségeink levonása után a teljes összeget visszafizetjük.

Munkamódszerünk kis-és középvállalkozásokra szabottan cégspecifikus, mindig figyelembe vesszük az ágazat, a piac valamint cégének sajátosságait.

Először felmérjük cégének jelenlegi állapotát, Önnel, kollégáival interjúkat készítünk, átnézzük a cég dokumentációját, megfigyeljük a napi működését, majd helyzetértékelést készítünk. Az elkészült szakmai tervezetet végigbeszéljük Önnel. Az együttgondolkodás eredményeként alakul ki az a sikeres cégstratégia amely megoldást ad kérdéseire, problémáira. Ezt követően lehetőség van arra is, hogy a véglegesített intézkedési tervet együtt hajtsuk végre, fázisonként közösen kontrolálva.


Miért előnyös Önnek a szolgáltatás igénybevétele?

Mert

  • díjazásunk szinte azonnal megtérül.
  • gyors probléma megoldáshoz jut „zsákbamacska” vétele nélkül (GARANCIA).
  • kiaknázhatja a cégében még fel nem tárt rejtett tartalékokat.
  • csökkentheti egy döntésének kockázatát.
  • egy külső szakember szemével, objektíven, más megvilágításból is látja a cégét.


Érdeklődés esetén Önnek nem kell mást tennie, mint időpont egyeztetés céljából felhívnia a 30 620 22 15-ös mobilszámon és beszéljünk meg egy ingyenes, bizalmas, minden kötelezettség nélküli találkozót.
Üdvözlettel:
Dr. Zavagyil Zoltán

Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@drzavagyil.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: info@drzavagyil.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil Zoltán