MÁSKÉNT gondolkodni!

MÁSKÉPP csinálni!

INTERIM MENEDZSMENTCége válságkezelésre, reorganizációra szorul?

A vállalkozását cégeladásra kívánja felkészíteni?

Ha tulajdonos-cégvezetőként ilyen, vagy ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják, akkor első körben azt javaslom, hogy keressen egy tanácsadót, aki majd jó pénzért megmondja a "tutit", ami vagy megvalósul vagy nem. Ha nem...? Tovább kísérletezik? Míg ki nem fut az időből, és bírja a pénztárcája. Biztosra akar menni? Interim menedzserként én vagyok a MEGOLDÁS!

Önnek nem olyan emberre van szüksége, aki felelősség nélkül az Ön pénzével kísérletezve, tanácsadóként a "nézőtérről bekiabálva osztja az észt" hanem olyanra, aki saját felelősséggel, önálló döntési joggal rendelkező cégvezetőként megoldja az Ön problémáját. Ha az Ön cégének éves árbevétele 1.5 Mrd Ft-nál nagyobb, alkalmazottainak a létszáma pedig meghaladja az 50 főt, termelő-feldolgozó iparban, illetőleg a kereskedelemben tevékenykedik, válságkezelésre, reorganizációra, ujjászervezésre szorul, illetve a piaci árnál magasabb eladási ár elérése érdekében vállalkozását cégeladásra akarja felkészíteni, akkor Önnek én vagyok a megoldás. Interim menedzserként, cégvezetőként, önálló döntési jogkörrel 6-12 hónap alatt megoldom a felvállalt feladatot, utána kiszállok, és visszaadom Önnek a cég irányítását.


Érdeklődés esetén Önnek nem kell mást tennie, mint időpont egyeztetés céljából felhívnia a 30 620 22 15-ös mobilszámon és beszéljünk meg egy ingyenes, bizalmas, minden kötelezettség nélküli találkozót.
Üdvözlettel:
Dr. Zavagyil Zoltán

Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@drzavagyil.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: info@drzavagyil.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil és Társai Kft.

Számlaszám: 10918001-00000004-90890002

Adószám: 12817140-2-14

Cégjegyzékszám: Cg. 14-09-304935

Alapítás éve: 2002