MÁSKÉNT gondolkodni!

MÁSKÉPP csinálni!

VEZETŐI COACHINGVan olyan ember a környezetében, akivel őszintén, tabuk nélkül tud beszélni a cégéről, a gondjairól, a személyes küzdelméről?

Az elmúlt 20 évben sok cégtulajdonostól hallottam, hogy nincs, akivel őszintén és tabuk nélkül beszélhetne a cégéről, a gondjairól, a személyes küzdelméről. Igazából magányosak. Ők is érzik, hogy többségében „érdekbarátokkal”, haverokkal vannak körülvéve, akik, ha véletlenül elindul a „lejtmenet”, akkor gyorsan le is kopnak. Nyilván a beosztottjaival sem oszthat meg egy tulajdonos mindent. A barátait és a családtagjait nem terhelheti ilyesmivel. Ők egyébként sem értenék igazán, meg nem is ezért vannak. Sokszor jó lenne valaki, aki meghallgatja, aki egyébként szakértője a témának és ezért érti, hozzá is tud szólni, tanácsot tud adni.

Valaki, akivel nem valami hivatalos helyiségben, nyakkendőben, komolykodva, sablonos etiketthez igazodva lehet „tárgyalni”. Jó lenne valaki, akivel a „tiszteletköröket mellőzve” lehetne beszélgetni a problémákról, a sikerekről, a jelenről, a jövőről. Akivel még jókat sztorizgatni is lehet. Sokaknak hiányzik egy ilyen „szakértő kolléga”. Természetes egy ilyen viszonyhoz idő és bizalom kell. Ha visszanézek a múltamra, azt látom, hogy az igazán kimagasló eredményeket akkor értem el, amikor ilyen viszony alakult ki köztem és a megbízóm között. Munkaidőben, a munkahelyen a szorosabban vett munkának van az ideje. Kötöttek a keretek, behatároltabb az idő. Munkaidőn és munkahelyen kívül, a hivatalos tiszteletköröket mellőzve őszintén, oldottan lehet beszélgetni. Könnyebb megismerni a másik gondolkodásmódját, hogy mit miért gondol, tesz úgy, ahogy. Így már könnyebben megy az együttgondolkodás is. Ilyenkor szoktak jönni azok a nagyszerű ötletek, amik egyébként sem a megbízónak, sem a tanácsadónak nem jutottak volna eszébe soha. Jellemzőn ez az a helyzet, amikor 1agy+1agy=3agy. Egy jó csapat teljesítménye mindig sokkal több, mint a csapattagok teljesítményének összege. De ehhez össze kell hangolódni, egy húron kell pendülni. Ennek leggyorsabb és leghatékonyabb módja a cég életébe aktívan belefolyva kéthetente egy kétnapos együttgondolkodás.


Érdeklődés esetén Önnek nem kell mást tennie, mint időpont egyeztetés céljából felhívnia a 30 620 22 15-ös mobilszámon és beszéljünk meg egy ingyenes, bizalmas, minden kötelezettség nélküli találkozót.
Üdvözlettel:
Dr. Zavagyil Zoltán

Gondolkodjunk együtt!

Ha Ön azt szeretné, hogy a munkatársai

  • ugyanolyan lelkesedéssel, odaadással foglalkozzanak cégével, mint Ön,

  • a munkájukban maximumot nyújtva nem csak testben, hanem lélekben is jelen legyenek a munkahelyen,

  • cégét olyan növekedési pályára állítsák, amelyről Ön eddig nem is álmodott,

és érzelmi kötődés nélkül szeretne velem közösen együtt gondolkodni cége jelenéről, jövőjéről, akkor kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@drzavagyil.hu e-mail címen vagy hívjon a
+36 30 620 2215-ös telefonszámon.

Gondolkodjunk együtt!


Zavagyil Zoltán


Elérhetőségeink

Cím: 7400 Kaposvár, Dr. Kovács Sebestyén Gyula u. 5.

E-mail: info@drzavagyil.hu

Mobil: +36 30 620 2215

Dr. Zavagyil Zoltán