Életút


Magyarország egyetlen kizárólag reorganizációval foglalkozó cégének a Dr Zavagyil és Társai Reorganizációs és Gazdasági Tanácsadó Kft.-nek tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Műszaki (gépész) alapvégzett után a pécsi Janus Pannonius Tudomány Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán jogász, majd ugyanitt a Közgazdaságtudományi Karon (MBA pénzügyi szak 1998) közgazdász diplomát szerzett.

Számos cikk és publikáció szerzője, a szakmai sajtó számos esetben szakértőként kéri ki a véleményét. 2003-ban a MENEDZSER című újságban megjelent kis-és középvállalati reorganizáció című cikksorozatával úttörő szerepet játszott a reorganizációnak, mint önálló speciális management tudománynak az elfogadtatásával kapcsolatban.

Cége a Dr Zavagyil és Társai Kft. elnyerte a Magyarországon a legrangosabb szakmai tanácsadási elismerésnek számító -2007-2008.évi "Legjobb Tanácsadási Projekt VTMSZ- Garai Tamás Díjat. 2008-ban bekerült a Magyarország vezető személyiségeit tömörítő Who is Who enciklopédiába.

A Menedzser Alapítvány kuratóriumának tagja.
A 2007 - 2008. évi "Legjobb Tanácsadási Projekt - VTMSZ Garai Tamás Díj" nyertese a Dr Zavagyil és Társai Reorganizációs és Gazdasági tanácsadó Kft.

Bíráló Bizottsági értékelés

"A hattagú Bíráló Bizottság a Dr Zavagyil és Társai Reorganizációs és Gazdasági Tanácsadó Kft "A RATI Kft. reorganizációja" című pályázatát ítélte a legjobbnak. A példásan összeállított, hiánytalan pályázat egy komlói kis-középvállalkozás hatékonyabbá tételét célzó reorganizációs munkát, annak feladatait, megoldásait mutatja be - a projekt kezdetétől az elért üzleti eredmények igazán professzionális ismertetéséig bezárólag.
Dr. Zavagyil Zoltán és munkatársai üzleti kockázatot vállalva - mivel a munka sikerdíjért került elvégzésre - sokoldalúan, felkészülten, szakszerűen és alaposan, vezetési tanácsadóhoz méltóan végezték - sokszor nem könnyű - munkájukat. A RATI Kft. azóta megnövekedett profitabilitása, növekedést ígérő forgalma is alátámasztja a profi munkavégzést, ami az eredményben testesül meg."
 
mobil: +36 30 620-2215
e-mail: info@drzavagyil.hu